De winkel

Mijn naam is Trinet Rozemeijer en ik ben in 2009 begonnen met mijn winkel Thuis in Huis. Nadat ik een opleiding heb gevolgd voor interieurstyling en ontwerpen van textiel heb ik mezelf toegelegd op een winkel in de serre.

Ik heb altijd al een passie gehad voor retro, interieur en styling. Ik vind het erg leuk om van iets ouds iets nieuws te maken en door mijn voorliefde voor kleur, vorm, styling en interieur vind ik het telkens weer een uitdaging om mensen te inspireren.

Thuis in Huis is een winkel gevestigd in de serre van ons huis. Ons huis is een oud herenhuis gebouwd in 1868 aan de Luts in Balk. De Serre is gelegen in de zijtuin van het huis tussen het groen van de rododendrons, oude bomen met aan de ingang een opstaand hek, uit deze tijd ontworpen door architect Vlaskamp. Al met al een uitstekende plek waar spullen uit vervlogen tijden goed tot hun recht komen.
De tuin speelt een belangrijke rol bij de sfeer van de winkel, de tuin wordt als etalage gebruikt. Bij droog weer worden hier hoekjes gecreëerd met alle spullen die te koop zijn.

“Thuis in Huis is gestart in 2009 met een klein assortiment, hetgeen uitgegroeid is tot een winkel voor retro, brocante en mooi tweedehands”

In het hoogseizoen betrekken we de woonkamer erbij zodat er heel wat te zien en aangeboden wordt. Herinneringen van vroeger komen boven en waan je weer even in die tijd. Misschien vind je een aanvulling op een verzameling, een toepasselijk cadeau of iets leuks voor jezelf. Thuis in Huis is een winkel waar je blij van wordt.

In de loop der tijd zijn er heel wat items bijgekomen. Voorwaarde is dat alles zich in een goede gebruikte staat bevind. Zo nu en dan weet ik geheel nieuwe dingen op de kop te tikken. Het enige product wat geheel nieuw wordt ingekocht zijn de portemonnees van Huisteil. Deze passen precies bij retro spullen. De Huisteil producten zijn gemaakt van originele retro stof. Daarnaast zijn er nieuwe kleurrijke handgemaakte sieraden van papier, tyvek en textiel.

 

Er is steeds nieuwe aanvoer uit binnen en buitenland van markten tot aankoop van particulieren. Ingekochte spullen die een op knap beurt nodig hebben krijgen een 2e leven.
Thuis in Huis koopt in van particulieren. Regelmatig krijg ik meubels, accessoires uit een eerdere periode of mooi tweede hands aangeboden. Wanneer u iets heeft kunt u altijd een foto mailen of langskomen in de winkel. Ik koop alleen spullen die in goede staat zijn of opgeknapt kunnen worden.

Van hetgeen te koop wordt aangeboden is een deel te vinden op Marktplaats.

Wanneer u iets speciaals zoekt, is een zoekopdracht mogelijk. U geeft aan waar naar gezocht wordt. Wij houden elkaar op de hoogte. Voor een zoek opdracht kunt u contact met mij opnemen.

DSC07772