Interieuradvies

Interieuradvies Thuis in Huis

Sfeer, kleur, vorm, licht, materiaal en de ruimte zelf zijn bepalend voor de uitstraling van een interieur. Thuis in Huis geeft advies, maakt dillema’s zichtbaar en geeft verschillende opties. Ik functioneer als een klankbord zodat u een beslissing kunt nemen.
Ik help u graag verder bij een goede leef-werkomgeving. Ik ben creatief, communicatief en inspireer mensen graag naar een oplossing die bij hen past.

Interieuradvies kan ik geven voor iedere ruimte; zowel zakelijk als privé. Een advies is geslaagd wanneer u zich er prettig bij voelt en hier weer jaren meer vooruit kan.

DSC08624

DSC09701

 

 

 

 

 

 

 

 

                          Voor                                                    Na

Voor een nieuw interieur is het niet noodzakelijk om meteen naar de winkel te gaan voor nieuwe meubels. Belangrijk is om eerst een goed plan in handen te hebben voordat u geld gaat uitgeven. Wanneer het gaat om een geheel nieuw interieur, krijgt u een visueel handzaam advies in handen. In een meubelzaak kunt u dit laten zien en zij weten precies wat u zoekt. U kunt het plan verspreiden over een paar jaar. Dit bespaart veel tijd en geld.

U kunt mij ook inhuren per uur, een deeladvies is mogelijk, of u heeft een vraag. De vraag kan gaan over “welke lampen zal ik nemen?” en “waar komen ze het beste tot hun recht?”. Of “waarom is het zo druk in de woonkamer”. “Ik kan er niet de vinger op leggen”.
Zo heeft iedere ruimte zijn beperkingen en mogelijkheden.
Een frisse blik van een mij kan een totaal andere uitstraling geven.

Onderdelen waaruit een compleet interieuradvies bestaat zijn:

– sfeerbeeld
– collage met indeling van meubels, materialen
– tekening met indeling van de ruimte
– vloer-wand-raambekleding
– kleurbeeld
– lichtplan
– een perspectieftekening

sfeerbeeld

Werkwijze:

Voordat ik aan de slag ga, vind er een gesprek plaats over onder andere; smaak, stijl, wensen. Ik ga samen met u en partner(s) aan de slag.

Ik geef inzicht in prijs en tijd.

Workshop moodboard voor interieur

Een optie is om zelf een moodboard te maken van de gewenste ruimte die u wilt restylen. In een groepje kan ik op locatie een workshop geven. We kunnen werken aan een algemeen beeld of werken met een thema.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.